Şeyma Subaşı Ayrıldı : Şeyma subaşı DJ sevgilisinden ayrıldı! haberi / Adliyeye birlikte gelen subaşı ve ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü.

Şeyma Subaşı Ayrıldı : Şeyma subaşı DJ sevgilisinden ayrıldı! haberi / Adliyeye birlikte gelen subaşı ve ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü.. Instagram hesabındaki bazı fotoğraflarını kaldıran şeyma subaşı, yakın çevresine ayrılığı doğruladı. Acun ilıcalı şeyma subaşı'na aylık 125 bin tl nafaka ödeyecek. Hayranları ayrılık iddialarını araştırmaya başladı. Acun ilıcalı'nın eski eşi şeyma subaşı sevgilisi senia guido'dan ayrıldı deniyor. Acun ilıcalı ile eşi seyma subaşı birlikte geldikleri silivri aile mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

Guido'yu takip ediyor ama guido şeyma'yı takipten çıkmış. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Şeyma subaşı kızı melisa ile bodrum gümüşlük'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Sosyal medya hesabı instagram'dan sıklıkla paylaşım yaparak hayatının birçok anını paylaşan şeyma subaşı, uzun bir süredir sevgilisi guido senia ile bir paylaşım yapmadı. Acun ilıcalı'nın eski eşi şeyma subaşı sevgilisi senia guido'dan ayrıldı deniyor.

Sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkılan Şeyma Subaşı ...
Sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkılan Şeyma Subaşı ... from www.egehaber.com
Eski eşi acun ilıcalı ile birlikte yemek yiyen şeyma subaşı, mekan çıkışında magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Ayrılık sonrası yapacağı paylaşımlar merakla beklerken şeyma subaşı, i̇stanbul'dan ayrıldı. Şeyma subaşı'nın eşi acun ilıcalı'yı instagram'dan takipten çıkardığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bakalım şeyma subaşı, konu ile alakalı bir açıklama yapacak mı? Attığı her adımla gündeme bomba gibi düşen şeyma subaşı, zor günlerden geçtiğini sosyal medya hesabında duyurmuştu. Subaşı'nın bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi uğruna i̇talyanca öğrenmeye başladığı öne sürülmüştü. Şeyma subaşı yine magazin dünyasının gündemine oturdu. Sık sık yurt dışı tatilleri yapan şeyma subaşı ve guido senia'nın ayrıldığı iddia edildi.

Acun ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra guido senia ile yeni bir aşka yelken açan şeyma subaşı hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

Subaşı ayrılık iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Bakalım şeyma subaşı, konu ile alakalı bir açıklama yapacak mı? Subaşı'nın sevgilisiyle olan fotoğraflarını instagram hesabında kaldırması da iddiaları güçlendirmişti. Şeyma subaşı ile nişanlısı mohammed alsaloussi'nin ayrılık nedeni ne büyük merak konusu oldu. Bir süredir aşk yaşadığı ve uğruna i̇talyanca öğrenmeye başlayan şeyma subaşı, sevgilisini takipten çıkardı. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Vallahi ayrıldı mı acunla şeyma subaşı hiç bişe anlamadım bana bilgi verin yav mrk ettim kedi gibi iyimi. Bir süredir mısırlı milyarder mohammed alsaloussi ile aşk yaşayan şeyma subaşı bu kez kız kıza tatilde görüntülendi. Instagram'dan guido ile birlikte çektirdiği bütün fotoğrafları silmiş. Peki şeyma subaşı ve sevgilisi ayrıldı mı ? Ibiza tatiline çıkan subaşı'nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması alsaloussi'yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. Attığı her adımla gündeme bomba gibi düşen şeyma subaşı, zor günlerden geçtiğini sosyal medya hesabında duyurmuştu. Sık sık yurt dışı tatilleri yapan şeyma subaşı ve guido senia'nın ayrıldığı iddia edildi.

Acun ilıcalı ile ilişkisinin sonlanmasının ardından fransız guido senia ile sevgili olan şeyma subaşı hakkında yeni bir iddia ortaya atılıyor. Şeyma subaşı, uzun süredir birlikte olduğu i̇talyan sevgilisi guido senia ile yollarını ayırma kararı aldı. Mutlu bir birliktelik görüntüsü veren çift beklenmedik bir şekilde ayrıldı. Uzun süredir beraber olan şeyma subaşı ve dj sevgilisi guido senia çifti ayrıldı. Acun ilıcalı ve şeyma subaşı'nın ayrıldığına dair ortaya atılan iddialara cevap geldi.

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı
Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı from i.pstimaj.com
Şeyma subaşı ise hakkında çıkan iddialara, 'beni biraz bırakın. Acun ilıcalı ve şeyma subaşı, boşanmak için silivri adliyesine geldi. Şeyma subaşı sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda genellikle sevgilisi guido senia ile birlikte fotoğraflar paylaşıyordu. Acun ilıcalı ile eşi seyma subaşı birlikte geldikleri silivri aile mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Instagram hesabındaki bazı fotoğraflarını kaldıran şeyma subaşı, yakın çevresine ayrılığı doğruladı. Şeyma subaşı yine magazin dünyasının gündemine oturdu. Ibiza tatiline çıkan subaşı'nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması alsaloussi'yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. Sosyal medya hesabı instagram'dan sıklıkla paylaşım yaparak hayatının birçok anını paylaşan şeyma subaşı, uzun bir süredir sevgilisi guido senia ile bir paylaşım yapmadı.

Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu.

Mohammed alsaloussi ayrıldığı iddia edilen subaşı, 'beni biraz bırakın. Uzun süredir aşk yaşadığı ve uğruna i̇talyanca öğrenmeye başlayan şeyma subaşı, sevgilisinden ayrıldı. Instagram'dan guido ile birlikte çektirdiği bütün fotoğrafları silmiş. Şeyma subaşı, uzun süredir birlikte olduğu i̇talyan sevgilisi guido senia ile yollarını ayırma kararı aldı. Bakalım şeyma subaşı, konu ile alakalı bir açıklama yapacak mı? Ilıcalı ve subaşı neden ayrıldığı ise merak konusu oldu. Şeyma subaşı ile nişanlısı mohammed alsaloussi'nin ayrılık nedeni ne büyük merak konusu oldu. Eski eşi acun ilıcalı ile birlikte yemek yiyen şeyma subaşı, mekan çıkışında magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Acun ilıcalı şeyma subaşı çocukları olan melisa'nın masraflarını acun ilıcalı karşılayacak. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bebeğini kaybetmesinden bir gün sonra ibiza sahillerinde arkadaşları ile vakit geçirirken nişan yüzüğünü çıkarması dikkat çekti. Şeyma subaşı neredeyse apar topar i̇stanbul'dan ayrıldı. Acun ilıcalı, rızası olmadan hamile kalan, beş yıllık sevgilisi şeyma subaşı ile ilişkisini noktaladı.

Şeyma subaşı kötü haberden sonra yıkıldı: Guido'yu takip ediyor ama guido şeyma'yı takipten çıkmış. Acun ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini dün silivri adliyesi'nde sonlandıran şeyma subaşı, ayrılıktan sadece birkaç saat sonra bebek'te bulunan mekanına gitmiş ve burada çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sosyal medya hesabı instagram'dan sıklıkla paylaşım yaparak hayatının birçok anını paylaşan şeyma subaşı, uzun bir süredir sevgilisi guido senia ile bir paylaşım yapmadı. Peki şeyma subaşı ve sevgilisi ayrıldı mı ?

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisinden ayrıldı ankara haber ...
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisinden ayrıldı ankara haber ... from www.haberankara.com
Bebeğini kaybetmesinden bir gün sonra ibiza sahillerinde arkadaşları ile vakit geçirirken nişan yüzüğünü çıkarması dikkat çekti. Bebeğini kaybetmesinin ardından ibiza'da arkadaşlarıyla görüntülenen şeyma subaşı'nın yanında mısırlı iş insanı mohammed alsaloussi'nin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğünü takmaması akıllara ayrılık ihtimalini getirmişti. Şeyma subaşı kötü haberden sonra yıkıldı: Şeyma subaşı ayrılık iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan subaşı ve dj sevgilisi sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarırken birlikte oldukları fotoğrafları ise henüz silmedi. Ünlü çift instagram hesabından birbirlerini takip etmeyi bırakıyor. Sık sık yurt dışı tatilleri yapan şeyma subaşı ve guido senia'nın ayrıldığı iddia edildi. Şeyma subaşı, uzun yıllardır aşk yaşadığı acun ilıcalı ile 15 ay evli kaldıktan sonra tek celsede boşandı.

Art arda gelişen olaylar sonrasında şeyma subaşı'nın yaptığı tatilde kız arkadaşlarının olması, şeyma subaşı ayrıldı mı sorularını beraberinde getirdi.

Şeyma subaşı ise hakkında çıkan iddialara, 'beni biraz bırakın. Şeyma subaşı neredeyse apar topar i̇stanbul'dan ayrıldı. Şeyma subaşı ile nişanlısı mohammed alsaloussi'nin ayrılık nedeni ne büyük merak konusu oldu. Görüldüğü gibi şeyma subaşı ile sevgilisi ayrıldı mı sorusuna yine net bir yanıt yok. Subaşı'nın sevgilisiyle olan fotoğraflarını instagram hesabında kaldırması da iddiaları güçlendirmişti. Ayrılık sonrası yapacağı paylaşımlar merakla beklerken şeyma subaşı, i̇stanbul'dan ayrıldı. Vallahi ayrıldı mı acunla şeyma subaşı hiç bişe anlamadım bana bilgi verin yav mrk ettim kedi gibi iyimi. Ünlü sosyal medya fenomeni şeyma subaşı geçtiğimiz günlerde bebeğini düşürdüğünü duyurdu. Ibiza'da objektiflere takılan ünlü fenomenin parmağında yüzük olmaması detayı dikkatlerden kaçmadı. Acun ilıcalı'nın eski eşi şeyma subaşı sevgilisi senia guido'dan ayrıldı deniyor. Hayranları ayrılık iddialarını araştırmaya başladı. Peki şeyma subaşı ve sevgilisi ayrıldı mı ? Sosyal medya hesabı instagram'dan sıklıkla paylaşım yaparak hayatının birçok anını paylaşan şeyma subaşı, uzun bir süredir sevgilisi guido senia ile bir paylaşım yapmadı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama